Café og Gallerie Bagatels historie

Med Mogens Haar fra Herstedøster.

Tid:  Tirsdag den 13. november kl. 1900

Sted: Damgårdshave, Damgårdsvej 12

Medio 2016 lukkede Galleri Bagatel i Herstedøster. Vi skal nu høre historien om hvordan idéen opstod og hvilke overvejelser Mogens og Janni gjorde sig før, under og efter.

Herudover vil Mogens give et tilbageblik på stedets forhistorie, som bl.a. omfatter væveri, slagteri og cementstøberi, inden det blev til det populære galleri med café.

Tilmelding via:

• telefon 4364 1353 eller 2966 4164

Julearrangement

Tid:   Mandag den 10. december kl. 1900

Sted: Damgårdshave, Damgårdsvej 12

Lokalhistorisk Forening afholder igen i år julefest med gløgg og æbleskiver.

Der bliver lejlighed til sammen med Per Spillemand at synge julesange og få sig en hyggelig sludder.

Der vil også blive fortalt om nogle af Lokalhistorisk Samlings nyerhvervede indleveringer, og vist en billedkavalkade fra Albertslund i 2018 taget af foreningens fotograf Inge Andersen.

Tilmelding via:

• telefon 4364 1353 eller 2966 4164